Sorin Cîrţu: "Am fost la Dinamo-FC Braşov pentru a-i vedea pe oaspeţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, joi, că a asistat la partida Dinamo - FC Braşov, scor 2-1, din etapa a XXIV-a a Ligii I pentru a urmări în special formaţia ardeleană, pe care o va întâlni semifinalele Cupei României-Timişoreana.

"Am fost să spionez şi pe Dinamo, şi pe Braşov. Dinamo nu avea cu ce să mă surprindă, şi-a făcut jocul ei. Mai mult am fost pentru Braşov, că sunt foarte mulţi jucători noi care au apărut în formaţie. Urmează o perioadă foarte grea pentru Steaua. Cu meci la Astra, apoi Galaţi, Sportul, Cupa României, Dinamo. Toate meciurile se joacă şi foarte repede, nu ne avantajează cu nimic", a completat Cîrţu, care a precizat că şi-ar dori să dispute finala Cupei României.

Steaua va întâlni la 20 aprilie, în semifinalele Cupei României - Timişoreana, pe FC Braşov, iar patru zile mai târziu, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, pe Dinamo, ambele partide urmând să se dispute pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Lui Cîrţu i se pare normal ca finanţatorul Gigi Becali să-şi dorească titlul de campion al României, chiar dacă diferenţa faţă de echipa de pe primul loc, Oţelul, este de 9 puncte. "Mi se pare normal să-şi dorească titlul. Acesta este obiectivul care s-a pus de la început şi este bine că nu renunţă la el, pentru că în 10 etape se pot întâmpla multe", a subliniat Cîrţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite