Şoc în Liga a II-a. Bogdan Mara a rupt contractul cu grecii de la Skoda Xanthi şi se întoarce la UTA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mara
Bogdan Mara

Bogdan Mara şi-a rezilita contractul cu grecii de la Skoda Xanthi şi, la vârsta de 34 de ani, e tentat să mai joace măcar un sezon, dar în ţară, nu în străinătate. Iar echipa care pare să-l fi convins este UTA Arad.

Fostul mijlocaş al lui FC Argeş, Dinamo, Rapid şi Unirea Urziceni a fost prezent azi la reunirea echipei arădene şi spune că a fost încântat de proiectul care i s-a propus şi la care ar vrea să ajute.

"Am terminat contractul meu cu cei din Grecia, l-am reziliat acum o săptămână şi trebuie să văd pe ce drum apuc. Am rămas impresionat de ce vor să facă la UTA şi vreau să pun umărul. Din nou la Arad. Am avut câteva discuţii cu preşedintele Giovanni Catanzaritti, mi-a prezentat un proiect frumos şi îndrăzneţ, sper să se realizeze pentru echipă, pentru oraş, pentru fotbalul din Arad şi din zona noastră (n.r. Mara e sibian, de origine). Sunt discuţii şi afară, dar nu cred că mai plec. Am o familie, am copii, de asta am şi vrut să vin în ţară, să fiu aproape de ei", a declarat Mara.

Totuşi, orice planuri măreţe ar avea Mara cu UTA, trebuie să fie din sezonul viitor pentru că acesta pare compromis. UTA e pe locul 8 în Seria a II-a a Ligii a II-a, la 13 puncte distanţă de Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara, care par că merg cap la cap spre Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite