Şoc la Steaua! Piţurcă ameninţă cu plecarea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Gazetei Sporturilor, antrenorul Piţurcă s-a certat la cuţite cu patronul Gigi Becali înaintea meciului din etapa a treia din Liga I cu FC Braşov. Piţi e atât de supărat pe Gigi Becali încât nu a efectuat deplasarea cu echipa la Braşov, discuţiile la echipă pornind se pare din cauza declaraţiilor făcute de Becali la adresa suporterilor. Potrivit ultimelor noastre informaţii, Piţurcă nu va mai antrena la Steaua.

Antrenorul Stelei şi Gigi Becali au avut astăzi o ceartă, fostul selecţioner ameninţîndu-l pe patron că demisionează. Se pare că Piţurcă i-a reproşat finantatorului declaraţiile la adresa suporterilor, dar şi alte lucruri, motiv pentru care nu a facut deplasarea cu echipa pentru meciul cu FC Braşov!

image

Vezi ce zice Dumitru Dragomir de scandalul dintre Becali şi Piţurcă

"Victor Piţurcă nu a mers alături de echipă la Braşov, din cauza faptului că nu s-a simţit bine", este motivaţia lui Gigi Becali pentru absenţa antrenorului de pe banca Stelei la jocul de la Braşov.

Sursa

Conform gsptv, plecarea lui Piţurcă de la Steaua este iminentă. Eugen Neagoe, nepotul şi secundul lui Piţi îi va însoţi pe jucători la Braşov.

Declaraţiile care au rupt relaţia dintre Piţurcă şi Becali:

1. Despre suporteri
"Fanii îmi impun mie ce să fac?! Pe banii mei?! Niciodată în viaţa lor! Dacă eu vreau, mă urc şi pe acoperiş, nu numai pe Maybach. Ce, eu sunt idiot să dau bani la echipă şi să nu vorbesc?!".

2. Despre relaţia Becali-Piţurcă
"Ce, trebuie să spună Dragomir că eu sunt patron şi Piţurcă angajat? Piţurcă e angajatul meu la Steaua pentru că aşa e".

3. Despre meritele formării actualei echipe
"Sunt de acord ca meritele pentru rezultatele de până acum să fie ale jucătorilor, ale lui Piţurcă şi ale lui Ienei, dar eu n-am chiar nici un merit?"

4. Despre jucători
"Ce tot comentează cei de la Craiova? Au mai avut încă o ocazie, iar noi i-am dominat tot meciul. La gol lor a greşit Tătăruşanu, pentru că trebuia să iasă pe centrare!"

 Vezi cum au ajuns steliştii la Braşov

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite