Sandu:"Am cerut la UEFA un audit"! Duru:"Chiar dacă cei de la UEFA constantă că s-a greşit, decizia nu se mai poate întoarce"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, că decizia privind soarta celor două echipe care nu au primit licenţa, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa se va lua în Comitetul Executiv de la 20 iunie.

UPDATE: MIRCEA SANDU -"M-am adresat astăzi UEFA pentru a elimina orice suspiciune asupra mea şi am solicitat de urgenţă un audit pentru toate echipele care participă în cupele europene. Aştept răspunsul lor. Este singurul lucru pe care eu îl pot face. Noul manual de licenţiere va intra în viguare în luna mai a anului viitor".

"Îmi pare rău că a ieşit lumea în stradă la Timişoara pentru greşelile care s-au făcut. Era mai bine să fi ieşit că au luat titlul. Ce putem face noi? Asta e legea şi aşa au găsit ei de cuviinţă să o pună în aplicare".

UPDATE: VIOREL DURU - "Nu există nicio variantă prin care Timişoara să mai întoarcă decizia" - "Chiar dacă cei de la UEFA constantă că s-a greşit, decizia nu se mai poate întoarce. Federaţia a mai greşit în ultimii ani în privinţa licenţei, iar forul european ne-a amendat. Nu există nicio variantă prin care Timişoara să mai poată întoarce decizia Comisiei de Apel. Cât priveşte competiţia unde va juca, asta nu este de competenţa mea. Sportiv s-a încheiat totul, iar Federaţia nu poate fi decât amendată. Clubul poate cere daune".

"Decizia privind retrogradarea celor două echipe se va lua în Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie. S-a discutat astăzi şi s-a stabilit că regulamentul nu era adaptat pentru România. Rămâne să se modifice regulamentul. Oricum Poli Timişoara nu va mai putea evolua în acest an în cupele europene", a spus Dragomir.

În cel mai rău caz, Poli Timişoara riscă să ajungă şi în Liga III, în timp ce Gloria Bistriţa este ameninţată cu retrogradarea în eşalonul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite