Soarta lui Chivu se decide în martie: "Nu putem discuta cu alte echipe până atunci!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Ioan Becali a declarat, marţi, pentru site-ul interistaweb.it, că oficialii clubului Internazionale Milano au amânat pentru luna martie discuţiile cu privire la contractul fundaşului Cristian Chivu, care expiră la finalul acestui sezon.

"Am vorbit cu familia Moratti şi au decis să amâne pentru luna martie discuţiile privind contractul lui Chivu. Pentru moment nu vor să discute, deoarece aşteaptă ca echipa să-şi revină în campionat şi să se califice mai departe în Liga Campionilor.

Având în vedere intenţiile familiei Moratti, suntem blocaţi până în martie şi nu putem trata nici cu Bayern Munchen, nici cu Paris Saint-Germain, cluburi care şi-au arătat disponibilitatea pentru achiziţionarea lui Chivu. Prioritatea noastră este Inter Milano şi vom aştepta luna martie", a spus Becali, conform prosport.ro.

Cristian Chivu, în vârstă de 31 de ani, mai are contract cu Internazionale Milano până la sfârşitul sezonului şi în acest moment poate negocia orice club. Presa internaţională a scris că românul s-ar afla în atenţia mai multor grupări, între care şi Real Madrid, Ajax Amsterdam, Bayern Munchen şi Paris Saint-Germain.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite