Situaţie explozivă la Unirea Urziceni, după ieşirea din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii, antrenorul şi conducerea echipei stau pe un butoi de pulbere din cauza problemelor financiare

Pablo Brandan a declarat că au fost trataţi ca nişte gunoaie de patronul Dumitru Bucşaru. "E dureros şi trist. Am muncit destul de mult, de trei ani de zile suntem aici. Unirea este o echipă mică care a început de la nimic şi uite unde am ajuns. Şi tot suntem acolo sus şi nimeni nu ne spune două cuvinte, să ne ofere linişte. Se pare că suntem nişte gunoaie aici", a răbufnit argentinianul, conform site-ului digisport.ro.

Mijlocaşul Sorin Frunză l-a completat. "Nu ştiu şi nu aş prea vrea să comentez de domnul Bucşaru. Dumnealui e cu problemele dumnealui, noi cu problemele noastre, dar e clar că nu se mai poate continua aşa. Puteam să ne depunem memorii, darn mu am făcut-o. Vrem să continuăm aici, dar trebuie să găsim o soluţie toţi pentru că e un moment greu şi noi o simţim chiar pe propria piele, simţim momentul acesta greu", a spus Frunză.

Antrenorul Ronny Levy este alături de jucătorii săi. "Lăsaţi să treacă săptămâna asta pentru că după această săptămână se vor da nişte răspunsuri privind situaţia noastră. Toţi ştiu că aşteptăm nişte răspunsuri cu privire la viitorul nostru. Cred în echipa asta. Echipa asta poate să realizeze multe, dar trebuie să se rezolve aceste problem. Nu o să părăsesc corabia, nu o să-I las pe băieţi la greu. M-am ataşat de echipă", a declarat tehnicianul israelian.

"Săptămâna viitoare voi avea o discuţie cu patronul Dumitru Bucşaru", a spus, la sosirea în ţară, Mihai Stoica, managerul general al Unirii.

Marinescu, în cel mai bun moment al carierei

Mijlocaşul Laurenţiu Marinescu trăieşte sentimente contradictorii. Pe de o parte e afectat de faptul că Unirea a părăsit Liga Campionilor, dar pe de alta, mulţumit că a primit o mulţime de mesaje de felicitare pentru felul cum au jucat.
Cum te simţi la Urziceni?
Extraordinar. Este cea mai frumoasă perioadă a carierei mele de fotbalist. După meciul cu Zenit, de la Sankt Petersburg, am primit o mulţime de mesaje de felicitare. Păcat că nu am reuşit să ne calificăm mai departe.
Se putea mai mult miercuri seara?
Eu zic că da pentru că ne-am creat şi noi destule ocazii de a marca. Mai ales dacă Şirokov era eliminat, în minutul 16, pentru acel fault dur asupra lui Semedo. Pe moment am crezut că i-a rupt piciorul lui Antonio. Nu a vrut să ne lase la greu, dar a jucat în continuare cu mari dureri. Dacă jucam cu un om în plus, cum au făcut-o ruşii în meciul-tur, cred că alta era soarta meciului.
Totuşi, n-aţi ieşit din cupele europene...
Da. Vom juca play-off-ul pentru Liga Europa. Sunt optimist pentru că acolo va fi un pic mai uşor. Ne-am propus să ne calificăm în grupele Ligii Europa şi chiar să reuşim să trecem de grupe şi să ajungem să jucăm ca şi anul trecut în „şaisprezecimi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite