Situaţie dramatică la Urziceni! Cu 10 jucători şi fără antrenor, echipa nu s-a antrenat nici azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea a revenit săptămâna trecută din cantonamentul din Antalya, unde a fost împreună cu Concordia Chiajna, echipa cu care clubul ialomiţean trebuia sa fuzioneze la finalul sezonului.

Surpriză de proporţii însă! Conducerea celor de la Chiajna nu a mai vrut fuziunea cu fosta campioană a României, considerând că sunt şanse mai mari ca echipa să promoveze şi singură (Concordia se află pe poziţia a treia a clasamentului Seriei 1 a Ligii secunde, la patru puncte de liderul Ceahlăul).
 
Astfel, Unirea s-a trezit peste noapte că a rămas doar cu 11 jucători, dintre care Pădureţu a plecat între timp la Pandurii. Cum şi antrenorul Orac a rămas la Chiajna, situaţia la Urziceni este extrem de delicată. Iniţial, primul antrenament de la revenirea în ţară era programat pentru luni. Felix Grigore, directorul general al Urziceniului, a declarat apoi că antrenamentele urmau să fie reluate de azi. Cum echipa nu are momentan nici antrenor nici jucători, situaţia a rămas până la urmă în stand-by.

Octavian Grigore urma să fie numit antrenor, dar decizia este a patronului Bucşaru, care hotărăşte dacă mai continuă sau nu. Dacă nu mai continuă însă, el va fi obligat sa returneze 2,8 milioane de euro Ligii Profesioniste, banii din drepturile tv.

Până la această oră, informaţiile din tabăra Urziceniului indicau că echipa va relua mâine antrenamentele, cel mai probabil sub comanda lui Grigore. Unirea începe campionatul vineri, 25 februarie, la Rapid, meci ce va fi transmis de Antena 1 de la ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite