Site Schalke 04: "Gazonul stadionului naţional de la Bucureşti e într-o stare dezastruoasă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al clubului Schalke 04 şi-a anunţat, azi, fanii că meciul cu Steaua din Liga Europa, programat la 15 septembrie, la Bucureşti, ar putea fi amânat sau ar putea fi mutat în alt oraş, precizând că oficialii grupării germane sunt în contact permanent cu UEFA pe acest subiect.

"Cel mai probabil meciul cu Steaua din Liga Europa nu se va disputa la 15 septembrie, din cauza stării dezastruoase a gazonului de pe noua arenă naţională din Bucureşti. UEFA lucrează din greu pentru a găzi o soluţie şi este în contact strâns cu FC Schalke 04. Posibilităţile la această oră sunt mutarea meciului pe un alt stadion - chiar într-un alt oraş - sau amânarea lui", notează sursa citată.

O comisie UEFA a inspectat, joi, gazonul distrus după meciul România-Franţa şi făcut un raport pe care l-a înaintat conducerii forului european, iar aceasta va decide ce se va întâmpla cu partida Steaua - Schalke 04. În aceeaşi zi, FRF a informat că gazonul de pe Arena Naţională va fi înlocuit în totalitate, lucrările urmând a fi efectuate în maxim două săptămâni de către o altă firmă decât cea care l-a montat iniţial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite