Şiman: „Orice club din Liga I îşi permite arbitri străini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Şiman
Vasile Şiman

Finanţatorul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman,  şi-a expus punctul de vedere în privinţa scandalului iscat pe marginea aducerii sau nu a arbitrilor străini la meciurile din campionatul românesc din această a doua parte a campionatului.

Vasile Şiman a explicat de ce pentru un club de talia Sportului, dar şi pentru alte echipedin aceeaşi categorie cu a „studenţilor“, nu sunt probleme pentru aducerea arbitrilor străini. „Tot aud că doar echipele mai mediatizate vor arbitri străini că ele au bani, şi noi nu. Dar nu este adevărat. Ştiţi cât plătim pentru un meci arbitrilor români. Cam 4.000 de euro. Ştiţi cât am plăti pentru o brigadă din străinătate? Vreo 6.000 de euro. Mi+au spus şi mie cei care au mai trecut prin astfel de experienţe. Şi dacă ar fi să zicem 8.000 sau 9.000 tot n-ar fi nicio problemă pentru nicio echipă din Liga I. Vă garantez eu asta“, a spus Şiman.

Boos-ul echipei din Regie a subliniat însă că nu latura financiară este cea care se pune în acest caz. „Important este ce arbitri aduci, cum îi delegi şi aşa mai departe. Mă tot întreabă lumea care este poziţia Sportului. Vă spun eu care este. Noi vrem arbitri corecţi, români sau străini, dar corecţi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite