Şiman: "Bălan s-a luat la bătaie cu Varga, la Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Sportului Studenţesc a lansat un atac fără precedent al adresa lui Tibi Bălan.

După ce Tibi Bălan şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, patronul Vasile Şiman a luat foc şi l-a făcut praf pe fotbalis.

"Ne-a făcut o grămadă de probleme la echipă. Nu mai e acelaşi Bălan din 2006, joacă numai pentru el. S-a luat la bătaie cu Varga la Braşov, nu se suportau din invidie şi răutate. Noi nu am câştigat nici măcar un euro de pe urma lui. O să fac publice toate sumele de bani pe care le-a câştigat aici", a spus Vasile Şiman la sport.ro.

Acesta a continuat, şi a vorbit despre tentativele de transfer ale fotbalistului. "Nu este adevărat că şi-a depus memoriu. Bălan a avut doar o ofertă de la Astra, pe care a refuzat-o. A avut o sumă de transfer de 200 de mii de euro. A refuzat şi Timişoara. A zis că nu se mai duce împrumut, că nu îl bagă Uhrin. Când era la Timişoara, îl plăteam cu 10 mii pe lună şi el a jucat la Liga a doua, la Poli II! L-am propus la Steaua, nu l-a vrut MM. Rapid nu l-a dorit.L-am sunat pe Andone să-l ia la CFR, nu l-au vrut. Am sunat la Porumboiu, nici el nu l-a vrut. M-am rugat de Dan Petrescu până în ultima zi de transferuri să-l ia. Nu l-au vrut patronii săi", a mai spus patronul Sportului Studenţesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite