Silviu Lung despre situaţia Craiovei:" Ar trebui lăsate la o parte toate orgoliile"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar Silviu Lung speră ca Universitatea Craiova să iasă din situaţia critică din punct de vedere financiar şi să rămână în prima ligă.

"Sper ca Universitatea Craiova să treacă cu bine peste aceste clipe deosebit de grele prin care trece, sper să se ajungă la o soluţie prin care Universitatea să poată rămâne în prima ligă. Ar trebui lăsate toate orgoliile la o parte şi printr-un parteneriat, ca Adrian, Primăria, Prefectura şi alte persoane să putem ajuta Universitatea. Nu ştiu dacă la noi se poate vorbi de socios, din cauza situaţiei economice prin care trece această ţară, chiar dacă la Craiova sunt nişte suporteri extraordinari", a spus Silviu Lung.

Şi fostul jucător al grupării oltene, Pavel Badea, este convins că Victor Piţurcă va rămâne în continuare la conducerea tehnică a Universităţii Craiova.

"Este un moment dificil pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova. Sper ca cei care conduc în acest moment destinele echipei de fotbal să găsească numitorul comun în a reuşi să rezolve situaţia. Sper însă ca şi cei care iubesc acest club, să fie în această perioadă alături de echipă, aşa cum au făcut la meciurile din acest tur, când au demonstrat că sunt primii în ţară. În acest moment comunitatea locală are o mare influenţă şi poate ajuta echipa, însă nu poate susţine echipa singură. Este nevoie de oameni precum Adrian Mititelu care a băgat din banii familiei să ţină această echipă. Am încredere în Victor Piţurcă, orgoliul lui de oltean îşi va spune cuvântul îşi va pune amprenta asupra transferurilor pe care le va face, sper să continue alături de Universitatea şi sunt sigur că din retur se va vedea o altă faţa echipei", a afirmat Pavel Badea, fost căpitan al Universităţii Craiova şi actual consilier al Primăriei Craiova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite