Sichitiu: "Trebuie să câştigăm la masa verde partida cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat că gruparea din dealul Copoului trebuie să câştige la "masa verde" partida cu Gaz Metan CFR Craiova, deoarece gazdele partidei de sâmbătă au încălcat regulamentul.

"Cei de la Craiova au făcut o mare greşeală în partida cu noi. Au scos un jucător Under 21 şi au introdus un fotbalist care depăşeşte această vârstă, astfel că au încălcat prevederea regulamentului care spune clar că în liga a II-a, echipele sunt obligate să aibă în teren pe tot parcursul meciului cel puţin doi jucători Under 21. Eu am făcut o contestaţie în acest sens şi trebuie să câştigăm la «masa verde» partida cu Gaz Metan CFR Craiova", a spus Grigore Sichitiu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că aceste trei puncte ar putea fi mâna providenţei care a vrut să ajute formaţia ieşeană după ce aceasta a pierdut nemeritat multe puncte în deplasare: "Aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple! Poate a fost mâna providenţei care a dorit să ne dea aceste trei puncte după ce am pierdut nemeritat atâtea puncte în deplasare. Era foarte important pentru să câştigăm acest joc. Chiar dacă nu am făcut-o pe teren, e bine măcar că vom câştiga graţie unei greşeli făcute de cei de la Craiova. Îmi pare rău pentru ei, dar regulamentele trebuie respectate".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite