Show la inaugurarea lui „Ilie Oană”. Petrolul - România 3-4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inaugurarea noului Stadion Ilie Oană, un real succes
Inaugurarea noului Stadion Ilie Oană, un real succes

15.000 de ploieşteni au asistat la meciul dintre Gloriile Petrolului şi Generaţia de Aur, scor 3-4

Nu impresionează precum „Arena Naţională", însă noul stadion din Ploieşti este o bijuterie locală. Cochetă, modernă şi cu o acustică deosebită, arena „Ilie Oană" a fost inaugurată aseară, într-un show grandios, la care au luat parte 15.000 de oameni.

stadion ilie oana 111rps 7687 jpeg

După ce o orchestră a intonat imnurile Petrolului şi pe cel al naţionalei României, a urmat meciul demonstrativ dintre „Gloriile Petrolului" şi „Generaţia de Aur". Pentru „găzari" s-au aflat în teren foşti jucători precum Răchită, Liliac, Zmoleanu, O. Grigore, Zafiris, Grama sau Baştină, antrenaţi de Ion Marin. Adversarii lor s-au numit Hagi, Gică Popescu, Viorel Moldovan sau Bumbescu. Printre VIP-urile care au ţinut să fie de faţă la inaugurarea lui „Ilie Oană" s-au numărat Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac.

Pe teren, „Generaţia de Aur" a făcut legea. Cu Hagi în mare formă şi cu poftă de dribling. „Regele" s-a pus în slujba lui Moldovan, care a înscris de trei ori. Şi Marian Ivan a înscris pentru jucătorii de „aur". La petrolişti, înainte ca actualul antrenor Vivi Răchită (din penalty) şi Grama să marcheze, Zmoleanu a trimis un lob de senzaţie în poarta „oaspeţilor", care, în cele din urmă, s-au impus cu 4-3. Meciul a durat 50 de minute (2 reprize a câte 25 de minute).

Stadion Ilie Oană
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite