Sforzini, dorit de Torino şi Grosseto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sforzini (stânga), în duel cu Atan de la Basel în Liga Campionilor
Sforzini (stânga), în duel cu Atan de la Basel în Liga Campionilor

Atacantul italian al lui CFR Cluj, Ferdinando Sforzini, a declarat, pentru site-ul "tuttomercatoweb.com" că ar dori să revină  în fotbalul italian.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani, care nu mai este dorit la echipa ardeleană, spune că, după plecarea antrenorului Mandorlini, situaţia sa la echipă sa schimbat. Sforzzini este dorit în Peninsulă de Torino şi Grosseto, cluburi din liga secundă, dar fotbalistul vrea să-şi ducă la final contractul cu CFR.

"Mi-ar plăcea, desigur, să revin în Italia, dar am un contract cu CFR Cluj şi vreau să-l respect. Torino şi Grosseto m-au dorit în în vară, dar am ales CFR şi am avut ocazi să joc în Liga Campionilor ceea ce a reprezentat pentru mine o experienţă foarte importantă", a spus jucătorul care îl regretă pe antrenorul Andrea Mandorlini: "În România este o cultură diferită, nu mi-a fost uşor să mă adaptez, dar până la urmă m-am descurcat. Totuşi, după demitrea lui Mandorlini s-a schimbat situaţia...".

Sforzzini, jucător venit în vară, se află pe lista jucătorilor de care şefii celor del a CFR Cluj vor să scape în această iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite