Sezon terminat pentru Prepeliţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul de 27 de ani a fost operat ieri la genunchi, la Spitalul Militar din Bucureşti, urmând să revină pe gazon abia în august 2012.

Ilie Stan a primit ieri o veste extrem de proastă de la medicul Ionuţ Codorean, şeful secţiei de Ortopedie a Spitalului Militar Central din Bucureşti. Andrei Prepeliţă, mijlocaşul accidentat în urma unei faze banale, petrecută în meciul de luni cu „U" Cluj, a trebuit să fie operat de urgenţă la genunchi, urmând ca recuperarea să dureze circa cinci luni. Asta înseamnă că antrenorul nu mai poate conta deloc pe serviciile lui „Prepe" în acest sezon, mijlocaşul urmând să fie din nou apt de joc în luna august.

„Intervenţia chirurgicală a constat în ligamentoplastia ligamentului încrucişat anterior, precum şi suturarea ambelor meniscuri", a declarat Codorean, fostul medic al Stelei de la finele anilor '90. 

Gigi Becali: „Am putea juca şi la Buzău"

De asemenea, fundaşul Novak Martinovici, care a suferit o entorsă de gradul 1 la glezna stângă în meciul cu „U" Cluj, va sta pe bară aproximativ trei săptămâni.  Patronul roş-albaştrilor a vorbit şi ieri despre posibilitatea ca Steaua să revină pe arena din Ghencea. „Mi se pun tot felul de condiţii aberante, mi s-a cerut 26.000 de euro pe meci, mai scump ca la «Arena Naţională». Oricum, noi avem şi varianta Buzău. E caz de forţă majoră, putem demonstra! Noi am luat licenţierea pe stadionul de la Buzău", a explicat Gigi Becali.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite