Popovici va fi legitimat la clubul lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în pregătire cu Vasluiul, mijlocaşul lateral a fost folosit cu prima ocazie de noul tehnician al moldovenilor, Augusto Inacio. Echipa lui Adrian Porumboiu a pierdut amicalul cu Hajduk Split la penalty-uri (scor 7-8), dar Sergiu Popovici, produsul lui LPS Banatul, a avut o evoluţie apreciată.

Sergiu Popovici are 18 ani şi a mai jucat doar în eşaloanele inferioare. La seniori a bifat o prezenţă cu Fortuna Covaci în Liga a II-a, dar apoi a trecut la munca de jos şi a promovat cu Flacăra Făget în Liga a III-a. "Avem un precontract de exclusivitate semnat cu FC Vaslui, ne-am înţeles verbal. Actele sunt la ei, am vorbit cu domnul Porumboiu şi e mulţumit de jucător. Am mai purtat discuţii cu Poli Timişoara şi Astra Ploieşti, dar Vasluiul e cea mai bună variantă pentru Sergiu", a declarat Marian Trăiculescu, preşedintele lui Flacăra Făget, pentru liga2.ro.

Timişenii vor primi o sumă pentru transfer, dar şi o cotă dintr-o viitoare mutare a juniorului lugojean. Popovici are 1,80 şi principala sa calitate e tehnica în regim de viteză, ceea ce-l face să pară un jucător mult mai matur. "E o mutare importantă pentru noi, să dăm un jucător de la Liga a III-a la o echipă ce se bate la titlu. A contat şi faptul că e la lotul naţional. L-am fi dat la Poli, dar din păcate e doar în Liga a II-a acum", a adăugat Trăiculescu, conform liga2.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite