Sergiu Costin: "N-a fost niciun pumn, nicio palmă, eu am fost în mijlocul fanilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Costin
Sergiu Costin

Fanii gălăţeni susţin într-un comunicat postat pe site-ul suporterilor, dunareabatrana.ro, ca au fost loviţi de jucători de la Oţelul şi jigniţi de antrenorul Dorinel Munteanu la o întâlnire cu aceştia, însă căpitanul formaţiei, Sergiu Costin, a negat violenţele.

Suporterii i-au aşteptat, vineri seară, la stadionul din Galaţi, pe jucătorii Oţelul, după ce echipa a pierdut, scor 1-3, meciul cu Astra Ploieşti. Aproximativ 50 de fani au dorită să afle de la jucători motivele evoluţiilor slabe din campionat, însă au fost loviţi de fotbalişti şi jigniţi de antrenorul Dorinel Munteanu. "Vineri seară, când jucătorii au fost aşteptaţi de către cei aproximativ 50 de suporteri, nimeni, dar absolut nimeni, nu a avut un altfel de limbaj decât unul civilizat, mai aprins poate, dar civilizat, împreună cu căpitanul echipei Sergiu Costin. Toate bune şi frumoase până la intervenţia absolut gratuită, grobiană şi suburbană a celui care culmea, având în vedere vârsta, experienţa şi maturitatea ar fi trebuit să medieze discuţia, să fie liantul dintre suporteri şi jucători. Domnul, şi folosim acest apelativ pentru a demonstra că faţă de domnia sa noi avem ceva bun simţ, Dorinel Munteanu a reuşit prin cuvinte de genul «mucoşilor», «mr», «drogaţilor» să aprindă acea discuţie care până la urmă era una logică din moment ce suporterii ar trebui să fie parte integrantă din club, lucru imposibil la Galaţi se pare, din moment ce fanii sunt cei care rămân cu mult după ce dânsul şi mercenarii ce alcătuiesc acum această echipă vor fi plecaţi. Este şi cazul lui Adrian Sălăgeanu care ne-a numit «moldoveni împuţiţi». (...) Astfel la violenţă s-a răspuns prin violenţă nemaiputând fi vorba de bună înţelegere sau dialog din moment ce jucătorilor li se adresează întrebări, iar aceştia răspund prin palme, pumni şi flegme. Vineri seara au dispărut definitiv ca oameni persoane precum Branko Grahovac care a stat la baza întregului conflict, el aruncând primul pumn şi de asemenea ridiculizând statutul social al fiecărui suporter oţelar prin fraza «amărâţilor voi munciţi pe 200 de euro pe luna», sau ca Adrian Sălăgeanu care uită că Oţelul l-a făcut cine este astăzi, întinzându-i o mană şi acordându-i o şansă atunci când nimeni nu o făcea, ulterior munca şi seriozitatea sa, pierdute mai nou, aducându-l în atenţia marilor cluburi bucureştene şi nu numai. Vorbim de acelaşi Sălăgeanu care mai nou ameninţă cu moartea orice oţelar ce cutează să-l abordeze pe stradă, cât şi gălăţenii Brăneţ şi Siviu Ilie care n-au înţeles nimic din mândria ce o poate simţi un gălăţean adevărat atunci când reprezină prin intermediul tricoului Oţelul Galaţi urbea natală", susţin fanii în comunicatul citat.

În replică, Sergiu Costin, căpitanul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că la întoarcerea de la partida pe care gălăţenii au disputat-o la Ploieşti, cu Astra, echipa a fost aşteptată în curtea stadionului de un grup de suporteri, care le-au reproşat evoluţia din ultimele partide, dar a neagat faptul că s-ar fi ajuns şi la violenţe fizice. "N-a fost niciun pumn, nicio palmă, eu am fost în mijlocul lor. Ne-au reproşat că am luat bani, că suntem mercenari, ce citesc şi ei prin ziare. Noi suntem şi noi supăraţi că nu ne iese jocul. E normal pe undeva ca şi ei să îşi spună oful, dar vă spun încă o dată că nu a fost vorba de violenţă fizică", a declarat Sergiu Costin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite