Sergiu Costin: "Marius Stan ne-a spus că va renunţa la mulţi dintre noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Costin
Sergiu Costin

Căpitanul echipei Oţelul Galaţi, Sergiu Costin, a declarat că diferendul dintre suporteri şi jucători a fost aplanat, după întâlnirea care a avut loc joi seară şi la care au participat cele două părţi.

Din partea clubului au fost prezenţi Marius Stan, Dorinel Munteanu, Sergiu Costin, Silviu Ilie, Adrian Sălăgeanu şi Branko Grahovac.

"Am discutat ce era de discutat şi am ajuns la concluzia că tot ce contează este familia noastră, Oţelul Galaţi, şi doar împreună putem merge mai departe spre performanţă. Trebuie să extragem lucrurile pozitive din tot ce s-a întâmplat, cred că acum vom şi mai mobilizaţi, şi mai motivaţi, ca până acum", a spus Sergiu Costin. Căpitanul Oţelului a vorbit şi despre faptul că Marius Stan a anunţat că în vară lotul va suferi foarte multe modificări: "Ni s-a spus şi nouă că se va renunţa la mulţi dintre noi. Asta este, suntem jucători profesionişti, trebuie ca până la finalul campionatului să jucăm cât mai bine, fie pentru a rămâne şi pentru sezonul viitor la Oţelul, fie pentru a putea prinde un transfer la o altă echipă".

Fanii gălăţeni au susţinut într-un comunicat postat pe site-ul suporterilor, dunareabatrana.ro, ca au fost loviţi de jucători de la Oţelul şi jigniţi de antrenorul Dorinel Munteanu la o întâlnire cu aceştia, însă căpitanul formaţiei, Sergiu Costin, a negat violenţele.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite