Sepsi se ascunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Poli Timişoara pentru împrumutul lui Laszlo Sepsi pe un an, însă fundaşul de 25 de ani refuză mutarea.

„Marian Iancu a fost de acord să-l împrumute la noi, dar Sepsi nu e de găsit. Nu îi răspunde lui Meme Stoica la telefon. Ne-am înţeles noi cu Marian Iancu, dar trebuie să ne înţelegem şi cu jucătorul. L‑am însărcinat pe Meme să discute cu el, dar mi-a zis că nu-i răspunde la telefon. Meme zicea că sigur îi ştie numărul. Ştiţi ceva?! Dacă o să vină,  e bine, dacă nu, să fie sănătos. După părerea mea, Sepsi e cel mai valoros fundaş stânga român, după Răzvan Raţ", a dezvăluit latifundiarul din Pipera.

Principalul motiv pentru care Sepsi ezită să vină la Steaua este salariul său, el având în Banat un venit lunar de 19.000 de euro, aproape dublu faţă de plafonul de 10.000 de euro existent în Ghencea. În acest moment, doar trei jucători din curtea Stelei depăşesc acest prag salarial: Geraldo Alves (25.000 de euro), Florin Costea (16.000) şi Alex Bourceanu (15.000). „Să vin la Steaua? Poate sosia mea", i-a ironizat Sepsi pe stelişti.

Timişoara a retrogradat din cauza lui

Laszlo Sepsi e jucătorul din cauza căruia Poli Timişoara n-a primit licenţa pentru sezonul în curs. Bănăţenii l-au transferat în ianuarie 2010 de la Benfica Lisabona pentru 1,2 milioane de euro, dar n-au plătit banii la timp, motiv pentru care portughezii i-au reclamat la UEFA şi au câştigat litigiul. În această vară, Sepsi a reclamat-o pe Poli la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, solicitând plata unor salarii restante.

De asemenea, fundaşul a fost exclus din lotul Timişoarei pentru o perioadă, după ce ar fi sărit la gâtul managerului sportiv Daniel Stanciu.

Becali: „Vreau să plătesc 3.000 de euro pe lună în Ghencea"

Gigi Becali a vorbit din nou despre disputa sa cu Ministerul Apărării Naţionale în privinţa stadionului din Ghencea. „Din moment ce le-au închiriat celor de la Urziceni terenul fără să mă întrebe, să-mi facă şi mie o chirie de 3.000 de euro pe lună, fără alte impozite. Ori să-mi dea stadionul în concesiune pe 99 de ani, ca să fie siguri şi urmaşii mei că Steaua joacă în Ghencea. Eu sunt dispus să investesc 15 milioane de euro în modernizare", a spus latifundiarul.

6 e numărul echipelor din cariera lui Sepsi: Gaz Metan Mediaş, Rennes, Gloria Bistriţa, Benfica, Racing Santander şi Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite