Sepsi îşi reziliază contractul cu FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce timişorenii nu i-au plătit salariul, Laszlo Sepsi a cerut rezilierea contractului. Acţiunea  vine după ce LPF a refuzat să dea o hotărâre în acest caz.

"Ceea ce s-a întamplat în faţa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor e dincolo de orice s-ar fi putut închipui şi ne arată că activitatea acestui organism trebuie regândită. Pe de o parte, un litigiu simplu, în care clubul nu-şi plăteşte jucătorul şi contractul trebuie să înceteze. Pe de altă parte, Comisia, care refuză pur şi simplu să pronunţe o hotarare. Am decis sa ne adresăm instanţelor de dreptul muncii pentru încetarea contractului şi recuperarea salariilor restante", a spus avocatul Chiuariu.

"Întreaga procedură administrativ-jurisdicţională organizată de comisia LPF s-a desfăşurat cu încălcarea unor garanţii procedurale fundamentale circumscrise dreptului la un proces echitabil, prevăzute de articolul 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) şi articolul 21 din Constituţie. Astfel, i-au fost încălcate reclamantului dreptul de acces la instanţă, dreptul de a-i fi soluţionată cererea într-un termen rezonabil, dreptul la un tribunal independent şi imparţial, precum şi dreptul la apărare", a spus Tudor Chiuariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite