FOTO Sepsi va purta numărul 11 la Târgu-Mureş, ca şi Boloni la ASA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Sepsi
Laszlo Sepsi

Directorul general al FCM Târgu Mureş, Anton Heleşteanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că avocatul Dragoş Baltă l-a anunţat că jucătorul Laszlo Sepsi poate fi legitimat la club "cu acte în regulă", acesta primind tricoul cu numărul 11.

"Astăzi vă pot anunţa oficial că Laszlo Sepsi este jucătorul nostru cu acte în regulă. Va fi un plus de valoare în echipă care sunt sigur că îşi va dovedi eficienţa în acest retur de campionat atât de greu pentru noi. Eu vreau să îi mulţumesc pe această cale pentru caracterul de care a dat dovadă, pentru faptul că a fost puternic cu toate că nu e uşor să treci printr-o astfel de situaţie. El totuşi s-a antrenat cot la cot cu echipa, a intrat în planurile tactice ale lui Marius Lăcătuş. Alţii poate ar fi intrat într-o stare depresivă şi ar fi renunţat la a se pregăti sau ar fi sărit nişte etape în pregătirea normală. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât este un târgumureşean", a declarat Heleşteanu.

Potrivit acestuia, avocatul Dragoş Baltă l-a anunţat că jucătorul Laszlo Sepsi poate fi legitimat la club "cu acte în regulă", ulterior venind şi confirmarea din partea LPF. "În momentul de faţă carnetul este la avocatul nostru", a declarat Heleşteanu. Jucătorul Laszlo Sepsi a primit tricoul cu numărul 11 - numărul care l-a făcut celebru la ASA Târgu Mureş pe fostul internaţional Ladislau Boloni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite