Sepsi, aproape de un împrumut pe un an la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul-stânga Laszlo Sepsi de la Poli Timişoara este aşteptat, astăzi, să bată palma cu patronul stelist Gigi Becali pentru un împrumut pe un sezon.

În prezent, fotbalistul se pregăteşte cu echipa a doua a clubului bănăţean, după conflictul pe care l-a avut cu managerul general Daniel Stanciu.

Conform prosport.ro, cele două cluburi s-au înţeles în privinţa împrumutului pe un sezon, roş-albaştrii trebuind să plătească un milion de euro la anul dacă vor dori să păstreze jucătorul.

Sepsi nu şi-a dat încă acordul, el preferând să mai aştepte câteva zile pentru a vedea dacă se concretizează un transfer în străinătate. Interesul Stelei pentru Sepsi a apărut după ce Iasmin Latovlevici a avut evoluţii slabe în ultima vreme. Înm plus, fundaşul a avut şi unele probleme de sănătate, iar în cazul în care este indisponibil, postul ar rămâne descoperit.

"Vreau un fundaş stânga care să dea trei goluri pe sezon, să participe la faza ofensivă şi vă garantez că Sepsi e genul acesta de jucător" a spus finanţatorul stelist Gigi Becali. În cazul în care semnează contractul, Spesi va deveni al 12-lea transfer efectuat de Steaua în această vară.

În vârstă de 25 de ani, Sepsi a jucat 28 de meciuri pentru Poli în sezonul trecut. Înainte de a reveni în fotbalul românesc, el a evoluat în Portugalia, la Benfica Lisabona şi în Spania, la Racing Santander.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite