Sepsi: "Trebuie să ne refacem mental pentru meciul cu CFR!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Sepsi asigură partea stângă a apărării bănăţene
Laszlo Sepsi asigură partea stângă a apărării bănăţene

Fundaşul Laszlo Sepsi a declarat că speră ca FC Timişoara să treacă peste perioada nefastă din ultimele etape şi să obţină maximum de puncte în ultimele şapte runde ale Ligii I, începând de la jocul cu CFR Cluj, de luni, din etapa a XXVIII-a.

"Suntem afectaţi de rezultat negativ cu Ceahlăul (n.r. - scor 1-1) şi e greu pentru că am avut un şir de rezultate nefaste. Totuşi, asta este, nu avem ce face, trebuie să uităm repede, să ne ridicăm moralul şi să continuăm această luptă. Au mai rămas şapte jocuri şi sperăm să scoatem maximum, începând de la meciul cu CFR Cluj. Trebuie să facem totul, în această săptămână, ca să ne refacem fizic şi mental pentru acel meci şi să-l abordăm cu încredere. Cred că acest meci este mai important pentru noi, decât pentru CFR Cluj. Noi nu avem altă variantă decât să câştigăm, nu ştiu dacă lor o să le fie de ajuns un punct şi o să vină aici ca să învingă. După aceea mai avem meciuri importante şi cred că şi CFR Cluj, Steaua şi toate echipele care speră la titlul pot face paşi greşiţi, iar noi nu mai avem voie să pierdem nimic", a precizat Sepsi.

Fundaşul echipei bănăţene nu crede că absenţa mijlocaşului Nicolae Dică în meciul de luni va reprezenta un avantaj pentru FC Timişoara: "Nu ştiu dacă e un avantaj că lipseşte Dică, deoarece CFR Cluj are un lot bun şi există jucători care îl pot înlocui. Nu cred că CFR Cluj poate să acuze o stare de oboseală după meciul din Cupa României (n.r. - din semifinalele de miercuri, cu Dinamo), deoarece sunt trei sau patru zile în care se pot reface şi nu cred că reprezintă o problemă pentru ei acest lucru".

Laszlo Sepsi a adăugat că principala preocupare a jucătorilor formaţiei FC Timişoara este partida cu CFR Cluj, iar după aceea se vor gândi la derbiul cu Steaua, din runda a XXIX-a a Ligii I. "Trebuie să sperăm şi să abordăm cu încredere în primul rând meciul de luni, cu CFR Cluj. Apoi ne gândim la jocul cu Steaua. Trebuie să avem puterea să strângem rândurile şi să ne refacem pentru că ne-a afectat această perioadă. Trebuie să ştergem cu buretele această perioadă. A fost o perioadă în care trebuia să luăm şase puncte, dar am obţinut doar două. Îi înţelege şi pe suporteri pentru că nu am avut evoluţii bune, dar cred că în aceste momente trebuie să fie alături de noi şi sper să vină în număr cât mai mare pentru a ne ajuta să câştigăm meciul cu CFR Cluj", a adăugat Sepsi.

Partida FC Timişoara - CFR Cluj, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, este programată luni, de la ora 20.30, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite