Semedo este incert pentru meciul cu Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul de jucători ai Unirii Urziceni se află de vinerea trecută în Anglia pentru a pregăti meciul cu FC Liverpool din "şaisprezecimile" Ligii Europa, care este programat joi, de la ora 22.00.

Jucătorii se antreneaza la Warrington, o bază sportivă situată la 20 km de Liverpool. Toata fotbaliştii sunt apţi de joc, singurul incert este atacantul Antonio Semedo, care a suferit o entorsa la gleznă în ultimul cantonament din Antalya (Turcia). Pe mijlocaşul brazilian Ricardo Gomes, aflat şi el în Anglia, nu se va conta pentru partida cu FC Liverpool, deoarece este în urmă cu pregătirea, el întârziind trei săptămâni să revină la antrenamente după vacanţa de iarnă.

Una din dilemele antrenorului israelian Ronny Levy este pe cine va folosi ca fundaş stânga. Se va alege intre Valeriu Bordeanu şi Pablo Brandan. Argentinianul a supărarat conducerile tehnice şi administrative cu declaraţiile făcute înaintea plecării în Anglia, când a spus că nu mai este motivat să joace pentru Unirea Urziceni după ce nu a fost lăsat să plece la echipa germană VfB Stuttgart.

Pentru meciul de joi sunt aşteptaţi ca în tribunele stadionului Anfield Road să fie cel putin 1.000 de susţinători români. Unirea a solicitat biletele de la Liverpool, care s-au vândut aproape toate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite