Selymes îl vrea pe Curelea la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat că nu se gândeşte să plece de la echipa prahoveană şi a subliniat că vrea să câştige meciul cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă

Tehnicianul formaţiei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat că nu se gândeşte să plece de la echipa prahoveană şi a subliniat că vrea să câştige meciul cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă.

"Nu mă gândesc să plec de la Astra atâta vreme cât sunt respectat, mi se apreciază munca şi se vrea performanţă. Cât despre meciul cu Oţelul, dacă pot, îl bat pe Dorinel Munteanu. Îmi convine să nu pierd contra Oţelului, am putea încheia campionatul pe locul 8, ceea ce pentru noi e o performanţă. Vom juca cu cea mai bună formulă de care dispunem, respectăm întrecerea şi cred că prezenţa campioanei la Ploieşti va aduce lume la stadion", a declarat Selymes.

Selymes va pleca în Italia cu familia, dar va folosi această ocazie pentru a observa un fundaş de serie B. Astra l-a trimis săptămâna trecută pe secundul Valentin Sinescu în Cipru, să observe un atacant, alte variante de transfer fiind din Portugalia. Selymes a declarat că aşteaptă finalizarea discuţiilor cu stelistul Marinescu şi l-a inclus pe lista celor doriţi şi pe Curelea, despre care a spus: "Este un jucător care îmi place şi mie, dar şi patronului nostru, totul depinde de ceea ce se poate face din punct de vedere financiar".

Reunirea Astrei este programată în 9 iunie, a doua zi se va efectua vizita medicală, iar la 15 iunie se va pleca în primul cantonament, la Braşov. Cei care au de parcurs distanţe lungi până în România, cum ar fi Seto, N'Doye, Fatai, Junior Morais sau Miranda, au primit deja acceptul de a-şi prelungi cu 2-3 zile vacanţa. Al doilea stagiu de pregătire al verii este programat între 29 iunie şi 10 iulie, în Austria sau Olanda, locul exactă urmând să fie ales în funcţie de adversarii din amicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite