Selymeş: "Încă nu ne-am decis dacă-l luăm pe Dolha"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat că ploieştenii vor susţine meciuri amicale foarte grele în cantonamentul din Austria, pentru a avea de la cine să înveţe şi că există varianta ca Ema Dolha să ajungă la echipă.

"Avem cinci meciuri de pregătire în care trebuie să legăm compartimentele, să ne mişcăm împreună. Până acum sunt mulţumit de perioada de pregătire, dar acum urmează ce este mai important. Avem meciuri foarte grele ca să avem de la cine să învăţăm. Jucăm cu Dinamo Kiev, împotriva campioanei Albaniei, o echipă din prima ligă turcă şi una din ţările arabe. Am ales echipe importante ca să vedem pe unde suntem. Mai aşteptăm întâlniri, dar vreau să aleg un jucător de valoare care să ne ajute în faza ofensivă", a declarat Selymes la plecarea în Austria.

Tehnicianul a menţionat că încă nu s-a decis în privinţa achiziţionării portarului Emilian Dolha: "Se aude, dar nu s-a finalizat nimic. Încă nu ne-am decis sută la sută".

Cât priveşte planurile de viitor, Selymes vrea ca Astra să urce "uşor-uşor", pentru ca după "un an-doi, să poată ataca ceva".

Astra Ploieşti susţine un turneu de pregătire în perioada 29 iunie - 10 iulie în localitatea austriacă Zillertal. Lotul deplasat de antrenorul Tibor Selymes în Austria este următorul: Grigore, Lungu, Gavrilaş, Mihalache, Goian, Oprsal, Moreira de Sousa, Junior Morais, Ţigănaşu, Fl. Pătraşcu, Strătilă, Seto, N'Doye, Kubala, Stan, Teekloh, C. Matei, Vădrariu, Tigoianu, Budescu, Rusu, Fonseca, Fatai şi Miranda.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite