Selymeş, înapoi la Astra. Vezi ce schimbări va face antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 10 etape a rezistat Astra fără Selymeş şi invers. Dat afară de patronul Niculae, după etapa a doua, invocându-i-se probleme disciplinare în cadrul lotului, antrenorul a acceptat acum să revină pe banca ploieştenilor.

Selymeş este ca şi instalat în funcţia de antrenor a celor de la Astra. Vorbim aşadar de o revenire a tehnicianului pe banca ploieştenilor, după o pauză de 10 etape. După un început ezitant în Liga I, înfrângerea cu nou-promovata Voinţa Sibiu (0-1) i-a fost fatală lui Selymeş, care a fost acuzat mai apoi şi pentru atmosfera desuetă din cadrul lotului.

„Eu nu pot fi supărat pe declaraţiile dânsului. Are dreptate, echipa a jucat foarte, foarte slab. Nu mai facem efortul de anul trecut, nu mai muncim, nu mai avem aceeaşi ambiţie. Cred că am devenit prea repede fotbalişti. Sînt jucători de la care nu mă aşteptam să joace aşa slab. Avem mulţi tineri în lot, normal că de la cei cu experienţă aşteptam mult mai mult. Echipa nu mai răspunde la fel la comenzi. Dacă voi rămâne, trebuie să renunţ la câţiva jucători“, spunea în iulie Tibi Selymeş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite