Selymes: "Dinamo va avea un meci greu cu noi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Sportului Studenţesc, Tibor Selymes, crede că meciul din Ştefan cel Mare va fi extrem de dificil,dar este optimist că elevii săi pot furniza una dintre marile surprize ale acestui debut de campionat.

"Au un lot foarte puternic, de la mijloc în sus Andone poate apela la orice jucător. Dinamo poate să bată orice echipă din prima ligă. Trebuie să ne facem jocul nostru, să stăm bine în teren. Avem jucători de valoare, putem să îi surprindem şi noi. Avem nevoie de un rezultat bun pentru că avem nevoie de puncte. De la mijloc în sus stăm şi noi bine şi vrem să punem probleme şi cred că o vom face. Toată lumea vorbeşte despre Sportul ca despre o echipă mică. Eu sper ca, în scurt timp, să fim mult mai respectaţi. Deocamdată un meci cu Sportul este considerat uşor, dar nici Dinamo nu va avea un meci uşor cu noi, vă garantez. Cu Oţelul am avut în echipă 4-5 debutanţi în prima liga, nu e uşor. Trebuie să mai muncim, trebuie să avem puţină răbdare, dar cât de curân eu sper să jucăm mult mai bine", a spus Selymes, fost jucător la Dinamo.

Dacian Varga nu se teme de alb-roşii şi crede că antrenorul Ioan Andone nu s-ar supăra dacă Sportul ar obţine victoria pentru că iubeşte echipa din Regie.

"E bine că meciul se joacă seara, e mult mai bine pentru noi. La primul meci a fost foarte, foarte cald, a fost greu să păstrăm un ritm bun. Ţinând cont că am luat gol mult prea repede, am fost obligaţi să alergăm mai mult pentru a încerca să înscriem. Respectăm Dinamo, dar nu mergem în Ştefan cel Mare să ne apărăm. Am foarte mulţi prieteni dinamovişti, tocmai de aceea am un motiv în plus să îmi doresc victoria. Să râd de ei la sfârşitul meciului. Suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba la ce echipă suntem. Nici domnul Andone nu cred că o să se supere prea tare dacă vom câştiga pentru că iubeşte Sportul", a spus Varga.

Golgheterul ligii secunde cu 23 de reuşite în sezonul, Viorel Ferfelea este conştient că impactul cu Liga I va fi unul dificil pentru studenţi.

"Mergem să jucăm fotbal şi la sfârşit o să vedem ce o să iasă. E un meci normal, ca toate celelalte. Important e să adunăm puncte. După patru ani petrecuţi în "B", e greu. Noi ne-am dori să câştigăm campionatul, dar de când am retrogradat s-au schimbat multe. Sperăm să nu ajungem să ne batem pentru supravieţuire, vrem să realizăm mai mult. Nu mi-am propus să înscriu un anumit număr de goluri, important este ca echipa să strângă cât mai multe puncte, să fim liniştiţi pentru a putea juca cum ne propunem. Poate că impactul cu prima ligă a fost prea mare, dar acum ştim despre ce este vorba şi vom aborda cum trebuie fiecare meci: la victorie şi cu alt gen de fotbal", a spus Ferfelea.

În urmă cu patru ani, în Ştefan cel Mare s-a disputat ultimul meci dintre cele două formaţii. Sportul Studenţesc a reuşit să învingă atunci cu 5-4, după o partidă de infarct, la capătul căreia antrenorul alb-negrilor, Gigi Mulţescu, a avut nevoie de asistenţă medicală.

Meciul Dinamo-Sportul Studenţesc, contând pentru etapa a treia a sezonului 2010-2011 al Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00, şi va fi transmis pe Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite