Şeful CJ Cluj a propus Oţelului Galaţi să joace la Cluj meciurile din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a propus conducerii clubului de fotbal Oţelul Galaţi să dispute meciurile din Liga Campionilor pe viitorul stadion clujean şi a dat asigurări că noua arenă va fi terminată în 15 septembrie.

Tişe a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă un răspuns din partea oficialilor gălăţeni şi a antrenorului Dorinel Munteanu, în condiţiile în care aceştia mai au alte două variante de stadion, cel din Piatra Neamţ şi Bucureşti.

"Am avut o discuţie cu antrenorul Dorinel Munteanu şi cu cei din conducerea clubului Oţelul Galaţi şi le-am propus, în varianta în care şi pentru ei este avantajos, să joace meciurile din Liga Campionilor pe Cluj Arena. Noi ne-am luat angajamentul ca până pe data de 15 septembrie, când este termenul limită pentru ei, această arenă să fie gata. Aşteptăm un punct de vedere oficial, după care vom decide detaliile acestei colaborări. Cei de la Galaţi mai au şi variantele stadioanelor din Piatra Neamţ şi Bucureşti", a spus Tişe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite