Sebastian Colţescu şi Teo Crăciunescu, şomeri de lux!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul A de arbitri a susţinut recent testarea teoretică pentru returul sezonului 2009-2010 pe care, din păcate, unii au ratat-o.

În premieră, fiecare "fluieraş" a fost pus să urmărească anumite faze video selectate de UEFA, apoi să ofere soluţiile care se impuneau. Nu toţi cei examinaţi au obţinut nota 7, care permite delegarea la jocuri.

Printre cei nepromovaţi se află şi câteva nume importante: centralii Sebastian Colţescu, Teodor Crăciunescu, Victor Berbecaru şi Marian Balaci şi asistenţii Mikloş Nagy şi Mihai Iliescu.

„Nu a fost o testare uşoară, ba chiar aş spune că a fost una la nivel înalt pentru că fazele cu rezolvări grele au fost destule", a spus Constantin Gheorghe, vicepreşedintele CCA.

Conform regulamentului, arbitrii care nu promovează testarea teoretică nu pot fi delegaţi la absolut niciun meci de fotbal. Până la următoarea examinare, care trebuie programată în maximum 30 de zile, restanţierii sunt şomeri de lux!

"A existat o fază la care majoritatea celor examinaţi au spus că au de-a face cu o simulare, dar cei de la UEFA au interpretat-o ca fiind fault!"
Victor Berbecaru
arbitru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite