„Se simte lipsa unui lider“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu speră ca jucătorii săi să dea dovadă de o altă atitudine contra ilfovenilor, total opusă celei din partida cu FC Braşov, în partida care va consfinţi debutul său pe banca tehnică a roş-albaştrilor. „Chiar dacă suntem în situaţia asta, eu cred că ne putem trezi în ceasul al doisprezecelea şi putem recupera punctele faţă de primele locuri“, a spus încrezător Cîrţu.

Tehnicianul Stelei a mărturisit că a găsit o echipă de jucători demoralizaţi în urmă cu două zile, la primul antrenament pe care l-a condus în Ghencea. „Jucătorii sunt afectaţi de ce s-a întâmplat. Totuşi, e normal, ar fi fost probleme dacă erau impasibili după ce s-a întâmplat.Toate meciurile pe care le vom juca sunt examene grele, decisive. Nu-ţi mai poţi permite să pierzi puncte. Brăneştiul este o echipă care a creat multe probleme în acest campionat, chiar e o surpriză plăcută", a precizat Sorin Cîrţu.

Experimentatul antrenor a precizat că Steaua va evolua într-unul dintre sistemele de joc 4-2-3-1 sau 4-4-2. „N-am avut timp de discuţii individuale cu jucătorii.Fiecare fotbalist îşi va menţiona o poziţie în care consideră că dă randament maxim şi o poziţie secundară pe care crede că poate să mai evolueze. Sunt unii care au o anumită mobilitate tactică şi pot juca pe mai multe posturi. Poate sunt anumiţi jucători care sunt folosiţi greşit şi ei nu sunt convinşi că pot da randamentul maxim. Dacă Steaua avea un lider pe teren, echipa nu ajungea într-o asemenea ipostază", a mai spus Cîrţu.

„Poate să stea şi Gigi Becali pe bancă!"

„Sorinaccio" a ţinut să clarifice şi faptul că activitatea sa nu se va intersecta cu cea a lui Meme Stoica. „Eu sunt antrenor, am nişte atribuţiuni, fac antrenamentele, strategia echipei... Ceea ce am eu de făcut nu interferează cu ce are Meme, cu ce are Argăseală sau cine mai face parte din clubul ăsta. Poate să stea pe bancă. Nu înţeleg ce se poate întâmpla dacă stă Meme pe bancă, sau chiar Gigi...", s-a întrebat tehnicianul.

Pe placul lui Gigi: Dică şi Burdujan, acasă

Steliştii au plecat ieri la Buzău, acolo unde se va juca astăzi partida cu Victoria Brăneşti. Din lot n-au făcut parte suspendaţii Geraldo şi Galamaz, plus „proscrişii" Dică şi Burdujan. „Cei doi nu sunt deocamdată în lot, sunt şi probleme medicale, nu s-au antrenat la capacitate maximă. Toată lumea va avea câte o şansă", a conchis Sorin Cîrţu.

Gigi: „Nu Meme decide dacă revine Piţi!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a luat de Mihai Stoica pentru modul în care l-a atacat pe Victor Piţurcă (foto). „Nu mai are voie să facă aşa ceva. Deocamdată, am nevoie de Meme pentru că este în relaţii bune cu galeria. Dar el nu poate să-mi spună dacă să vină Piţurcă sau nu. Eu sunt patron, nu el garantează", a comentat finanţatorul din Ghencea.

"Meme şi Piţi sunt două stânci tari. Piţurcă, din punctul meu de vedere, reprezintă la Steaua un monument şi ca fost jucător, şi ca antrenor. Meme are şi el rezultatele lui."
Sorin Cîrţu
antrenor Steaua

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite