Se leapădă de Levy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Levy (stânga) pare a fi rămas singur, Meme (cu cămaşă neagră) fiind mai preocupat de detaliile contractului lui Prepeliţă (în alb)
Levy (stânga) pare a fi rămas singur, Meme (cu cămaşă neagră) fiind mai preocupat de detaliile contractului lui Prepeliţă (în alb)

Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor, nu vrea să fie tras la răspundere în cazul în care echipa din Ghencea va rata titlul şi în sezonul următor. Meme a reuşit prima lovitură de la revenirea la Steaua, prin aducerea lui Levy. Totuşi, oficialul din Ghencea se exonerează de responsabilitatea unui eventual eşec al evreului.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, nici nu vrea să audă de o eventuală despărţire a sa de roş-albaştri la finalul sezonului viitor în cazul în care nu se realizează obiectivul. Meme îşi motivează decizia prin rezultatele pe care le-a avut la Steaua, de-a lungul timpului. „Eu voi sta mult timp în Ghencea. Am reuşit să câştig primul trofeu după doar şase luni de la revenirea mea la Steaua şi nu depind de rezultatele pe care le va avea Ronny Levy. Am reuşit cele mai mari performanţe europene de după '89", a comentat Stoica zvonurile potrivit cărora el va pleca în cazul în care antrenorul israelian nu va avea rezultate pozitive.

L-a ironizat pe Gigi!

Mai mult, managerul stelist nu vrea să răspundă nici pentru prestaţiile jucătorilor aduşi, mai ales că singurele achiziţii la care a avut un cuvânt greu de spus au fost cele ale lui Gabi Matei şi a lui Dorinel Popa.„E o vorbă, jucători de Divizia B aduci, în Divizia B ajungi. Eu n-am fost de-acord şi am criticat această strategie. Totuşi, de data asta am urmărit atenţi aceşti fotbalişti. Ei pot intra direct în echipă, dar nu trebuie să avem pretenţia să jucăm precum Barcelona", a mai punctat Meme.

Becali: „Titlul sau nu va mai fi şef în club"

Gigi Becali nu s-a lăsat însă impresionat de pledoaria angajatului său. Patronul Stelei e hotărât să-l treacă pe linie moartă pe Stoica, în cazul în care, la finalul sezonului următor, echipa sa nu va fi campioană. „De la anul, dacă nu va face treabă, îl «dublez». Dacă managerul Meme nu va câştiga la anul campionatul, el nu va mai conduce de unul singur, va avea un alt manager peste el. Nu va mai fi numărul unu în club", a explicat finanţatorul roş-albaştrilor.

''Jucători de Divizia B aduci, în Divizia B ajungi. Eu n-am fost de acord şi am criticat această strategie.''
Mihai Stoica manager general Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite