Sdrobiş a venit la Constanţa cu 12 jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giani Nedelcu a anunţat că "Părintele" a sosit deja la Constanţa, ieri, cu un grup de jucători. În noul lot al Farului vor fi păstraţi şi fotbalişti care s-au pregătit până acum cu veteranii din sezonul trecut, Cristi Şchiopu şi Ion Barbu, informează "Cuget Liber".

"Domnul Sdrobiş a venit astăzi (n.n. - ieri) la Constanţa, împreună cu 12 jucători, printre care şi Abuzătoaie, care a fost la Steaua. Din noul lot al Farului vor face parte şi jucători care s-au pregătit în ultimul timp la club cu Şchiopu şi Barbu. Am tratat deja cu Ioan Sdrobiş, am ajuns la un acord de principiu, şi cred că mâine (n.n. - astăzi) va semna. Toate lucrurile au mers spre bine şi în ceea ce-l priveşte pe viitorul preşedinte, Relu Damian. Discuţiile au fost fructuoase şi cu firmele constănţene care ne vor sprijini. Deocamdată sunt 4-5 care ne ajută, ne-am pus de acord cu ele, dar sperăm să vină şi alte societăţi alături de Farul. Marţi, la meciul de Cupă, ne vom prezenta", a spus Giani Nedelcu, patronul Farului.

Alte nume de jucători: Tismănaru, Boboc, Câmpeanu, Mădălin Munteanu, Bogdan Rusu, Hăisan, vehiculându-se şi Cosmin Renţea, fost junior al Farului, care a jucat în ultima perioadă la FC Botoşani şi Dinamo II. Pentru a se putea organiza cât mai bine, după ce au fost acceptaţi în campionat, şefii clubului constănţean au spus că doresc amânarea meciului de debut în campionat, cu Viitorul Constanţa, de sâmbătă, 28 august, astăzi urmând a depune hârtie oficială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite