Sdrobiş: "Când l-am băgat pe Chivu pe teren la 16 ani, mi-am pus în cap toţi veteranii echipei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperitorul lui Cristi Chivu, Ioan Sdrobiş, i-a răspuns agentului Victor Becali, care l-a acuzat că îşi asumă prea multe merite pentru lansarea fostului căpitan al naţionalei.

"Îi transmit lui Victor Becali că dacă nu eram eu, el poate în viaţa lui nu obţinea semnătura de fotbalist a lui Cristi Chivu. Recunosc, Mircea Chivu l-a învăţat fotbal pe Cristi, dar eu l-am lansat în fotbalul mare şi în acest fel a obţinut Victor Becali semnătura lui. Îi mai transmit lui Victor Becali că eu am transpirat ca să scot fotbalişti şi că nu am obţinut bani de pe urma vreunui jucător. El obţine bani când semnează cu jucătorii respectivi.

Ca să îl bag pe Cristi în teren la 16 ani şi jumătate, mi-am pus în cap veteranii echipei, care m-au ameninţat în vestiar că în două etape mă "lucrează". Nu înţeleg de ce atâta răutate a acestui om îndreptată asupra mea. I-am mai scos un fotbalist lui Victor Becali şi acum are semnătura lui. E vorba de Dragoş Grigore de la Dinamo, pe care eu l-am sfătuit să semneze cu el. ", a declarat Ioan Sdrobiş pentru www.prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite