Stoichiţă s-a enervat!Face patru schimbări în echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoichiţă pregăteşte câteva surprize pentru meciul cu FC Timişoara de a cărui victorie mai depind şansele Stelei la titlu.În locul lui Tătăruşanu, Tudose, Emeghara şi Toja foarte slabi cu Rapid, contra Timişoarei vor fi folosiţi Zapata, Golanski, Parpas şi Pleşan.

Doar doi jucători dintre cei care au format apărarea Stelei în meciul cu Rapid vor apărea şi în meciul cu FC Timişoara: Jelev şi Petre Marin. Partida se joacă duminică, de la ora 20.30, ora de start fiind decalată de LPF cu 30 de minute în urma solicitării fanilor din Ghencea, care doresc să meargă şi la meciul de handbal Steaua - Fraikin Granollers, din semifinalele Cupei Cupelor.

Gafele repetate ale lui Tătăruşanu l-au convins pe antrenor să mizeze din nou pe columbianul Zapata între buturi. În plus, în centrul liniei de fund va reveni Parpas. „Stelios a ajuns indispensabil Stelei. Aţi văzut ce s-a întâmplat când au jucat Tudose cu Jelev", a spus „Lippi".

Golanski va profita şi el de prestaţia slabă a lui Emeghara din meciul cu Rapid şi va reintra în banda dreaptă a apărării steliste, urmând ca nigerianul să se bată pentru postul de fundaş stânga cu Petre Marin, care este favorit la titularizare. La mijloc, va reintra Mihăiţă Pleşan, accidentat în ultima perioadă, în locul lui Toja, columbianul având un retur de-a dreptul dezastruos.

În aşteptarea salariilor

Steliştii sunt neplătiţi de mai bine de două luni, iar vestiarul stă pe un butoi de pulbere. Deşi jucătorilor li s-a promis că-şi vor primi banii imediat după meciul cu Poli Iaşi, acest lucru nu s-a întâmplat.

Preşedintele Valeriu Argăseală i-a anunţat că-şi vor încasa restanţele imediat după partida cu FC Timişoara, însă elevii lui Stoichiţă ştiu că asta se va întâmpla doar dacă vor câştiga . Mai mult, conducerea Stelei trebuie să le achite fotbaliştilor şi banii pentru chiriile apartamentelor pe ultimele trei luni, ceea ce înseamnă câte 1.500 de euro de om.

Iată echipa probabilă pentru meciul cu Timişoara: Zapata - Golanski, Parpas, Jelev, P. Marin (Emeghara) - Nicoliţă, Ov. Petre, Pleşan, Cr. Tănase - Kapetanos, B. Stancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite