Scarlatache, avocatul apărării dinamoviste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Scarlatache
Adrian Scarlatache

Adrian Scarlatache a absolvit Facultatea de Drept acum doi ani. Pe lângă fotbal, Scarlatache s-a ocupat serios şi de şcoală. El a absolvit Facultatea de Drept, specializarea penal, şi se gândeşte să devină avocat după ce va pune „ghetele-n cui”.

Adrian Scarlatache (23 de ani) este un produs sută la sută al clubului Dinamo. Fotbalistul şi-a văzut mereu de treabă, şi-a aşteptat rândul, iar acum a devenit unul dintre cei mai în formă fundaşi din lotul roş-albilor.

Născut la doi paşi de stadionul Dinamo, a copilărit undeva în zona Circului, Scarlatache s-a învăţat de mic cu spiritul „câinilor". Evident, a făcut junioratul la acelaşi club şi s-a adăugat listei de fotbalişti produşi în Şoseaua „Ştefan cel Mare".

Evoluţiile bune ale lui din ultima perioadă nu numai că l-au transformat pe Adrian într-un om de bază al dinamoviştilor, dar astfel le-a închis gura şi clevetitorilor, care spuneau că este titular doar pentru că tatăl său este director-adjunct al Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR, dar şi prieten cu Cristi Borcea.

„De când mă ştiu, la Dinamo a fost mereu presiune, începând de la grupele de copii şi juniori. ­M-am obişnuit să fiu criticat, ba chiar acuzat că joc pe pile, dar nu le dau atenţie. Mie îmi place să vorbesc pe teren", ne-a spus cel căruia prietenii îi spun „Scarla".

Adrian este în acest moment printre cei mai în formă fundaşi ai lui Dinamo

În afara cunoştinţelor dobândite pe timpul junioratului, Adrian nu se sfieşte să mai „fure" meserie şi de la concurentul său pe postul de fundaş dreapta, Francisco Molinero: „Nu e uşor să joci acolo de unde vine „Muli". Îmi place modul în care se pregăteşte, dă multă dovadă de profesio­nalism. Am reuşit să învăt multe de la el".

„Minunea de la Liberec", o amintire de neuitat

Pentru Scarlatache, cel mai frumos moment al carierei rămâne „minunea" de la Liberec: „Eram pe bancă în timpul penalty-urilor şi îi spuneam lui Andrei Cristea: «nu are cum să nu scoată „Mache" (n.r. - Matache) una. Prea s-a dus pe toate». După meci, am dansat cu suporterii. Au fost momente fantastice. Nu voi uita nici perioada Bonetti, cu victoriile din Ghencea, şi cu Urziceni".

Deşi a visat de mic să se facă fotbalist, Scarlatache nu a neglijat şcoala. Adrian a terminat, în urmă cu doi ani, Facultatea de Drept, specializarea penal. „Părinţii mei m-au îndrumat către această facultate", a conchis dinamovistul, care vrea să devină avocat după ce va renunţa la fotbal.

Preferă america în locul europei

Printre hobby-urile sale se numără călătoriile. „America îmi place mult mai mult decât Europa. Una dintre vacanţele mele de vis a fost în Las Vegas. Deşi nu sunt adeptul cazionurilor, nu am putut rezista tentaţiei de a juca 100 de dolari pe acolo. Nici nu ai cum să scapi, pentru că şi în baia de la hotel eşti înconjurat de păcănele".

Ce nu ştiaţi despre „Scarla":

- E crescut de Dinamo de la vârsta de 9 ani
- Ascultă muzica hip-hop şi R&B
- Îi plac pastele italieneşti
- A terminat Dreptul şi acum urmează Masterul la ANEFS
- Conduce un BMW Seria 5
- Este credincios
- Când era mic mergea în galeria lui Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite