Adrian Scarlatache: "Gazonul este mai bun în Ştefan cel Mare decât este cel de la Arena Naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Scarlatache, zis "Puyol"
Adrian Scarlatache, zis "Puyol"

Fundaşul dinamovist Adrian Scarlatache a declarat, joi, că este încântat de faptul că derbiul cu Steaua se va disputa pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde gazonul este mai bun decât pe Arena Naţională.

"Terenul este mult mai bun aici. Suporterii sunt mult mai numeroşi aici. Mai mult ca sigur stadionul va fi plin. Adică, sper. Până acum la toate derbiurile jucate în «Groapă» a fost plin. Oricum nu e foarte mare stadionul, normal ar trebui să fie plin. Nu cred că era nevoie să pună garduri. Oricum, sunt binevenite la un asemenea derbi, că niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla", a spus Scarlatache, citat de ProSport.

Jucătorul dinamovist speră ca preşedintele executiv Cristian Borcea să fie prezent la derbi pentru a-i motiva pe fotbalişti: "Noi sperăm să fie. Mă gândesc că o să fie, el aşteaptă meciul ăsta un an de zile. El tot timpul a fost alături de noi. Noi suntem foarte fericiţi şi suntem cu atât mai motivaţi cu cât ştim spiritul dânsului, cum trăieşte meciurile astea şi pe noi ne motivează chestia asta. Nu putem promite nimic acum. Noi încercăm să câştigăm jocul. Doamne fereşte, se întâmplă ceva până la meciul cu Steaua, dar noi sperăm să nu se întâmple chestia asta. Noi promitem, de fapt încercăm să obţinem o victorie în meciul cu Steaua".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite