Scandalul cu sms-urile n-a fost o glumă! Vasluianul Pavlovici chiar e aproape să semneze cu Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavlovici şi Zmeu (dreapta) i-au ajutat pe rapidişti să câştige p Foto: mediafax
Pavlovici şi Zmeu (dreapta) i-au ajutat pe rapidişti să câştige p Foto: mediafax

Ultimul meci din Liga I, FC Vaslui - Rapid, 2-3, jucat pe 22 decembrie, a provocat un scandal monstru la acea dată. Patronul moldovenilor s-a plâns că Constantin Zotta i-a contactat înainte de partidă câţiva jucători pentru a le promite că-i ia la Rapid.

Lucrurile s-au calmat la puţin timp după, totul fiind dat uitării, dar unul dintre acei jucători chiar e la un pas de Giuleşti. Rapid încearcă să se întărească în această iarnă pentru retur şi după repatrierea lui Alexandru Ioniţă a mai rezolvat o problemă prin aducerea închizătorului Milos Pavlovici de la FC Vaslui. Se pare că sârbul în vârstă de 28 de ani a semnat deja contractul cu Rapid, iar acum mai rămâne şi ca George Copos să se înţeleagă cu Adrian Porumboiu asupra sumei de transfer, care n-ar trebuit să fie mai mare de 100.000 - 200.000 de euro, având în vedere că Pavlovici este în ultimele şase luni de contract.

Rapid mai are în vedere achiziţionarea unui fundaş dreapta, în cazul în care Rui Duarte nu este nici de această dată serios, şi eventual a unui portar experimentat, care să-i fie rezerva de încredere a lui Coman.

Dacă transferul se va realiza, Pavlovici nu va juca pentru Rapid în primele două etape din primăvară pentru că a fost eliminat, culmea, chiar la jocul direct din decembrie şi a fost ulterior suspendat. Cartonaşul roşu încasat a fost chiar acuzat dur de patronul molodvenilor, care a spus atunci că Pavlvovici a faultat intenţionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite