Scandalul banilor aruncă Rapidul afară din Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştilor li s-au închis porţile în Giuleşti, iar în prima etapă vor juca, în Regie, cu FC Vaslui. Cum s-a ajuns aici ?

Utilităţile şi chiria arenei n-au fost achitate de doi ani! În aceste condiţii, datoriile au ajuns la 150.000 de euro, iar Ministerul Transporturilor, cel care deţine arena din Giuleşti, a decis rezilierea contractului cu Rapid pentru folosirea stadionului!  Pionul trimis la înaintare a fost preşedintele Clubului Sportiv Rapid, fosta mare atletă, Vali Ionescu. Totuşi oamenii din fotbal susţin că, de fapt, totul ar fi pornit după o răfuială între ministrul Anca Boagiu şi George Copos.

„Rapid nu va mai juca în Giuleşti până când oficialii clubului nu plătesc toţi banii restanţi. A trecut pe la mine Dinu Gheorghe, dar a spus că nu achită decât o parte din datorie. Noi nu acceptăm aşa ceva", a declarat Vali Ionescu. „Vamă" joacă şi el tare. În urmă cu zece zile a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal că, în prima etapă, cu FC Vaslui, giuleştenii vor evolua în Regie, iar apoi, din etapa a 4-a, când au programat următorul meci acasă în campionat, vor alege „Naţional Arena".

Dinu Gheorghe respinge ideea că Rapid ar avea datorii cumulate de 150.000 de euro, aşa cum susţine Ministerul Transporturilor. În plus, preşedintele bucureştenilor nu e de acord nici cu noua chirie, de 2.000 de euro pe lună, pretinsă de instituţia condusă de Anca Boagiu. În ultimii ani, Rapid a plătit 700 de euro lunar pentru a juca pe Giuleşti. „Noi am făcut un calcul şi avem de plătit 40.000 de euro în ceea ce priveşte restanţele. Nu avem nicio grabă să ajungem la un acord cu Ministerul Transporturilor pentru că după partida cu FC Vaslui, acasă vom mai juca abia în etapa a 4-a! Dacă vor astfel de sume, atunci să ne ofere condiţii", a spus Dinu Gheorghe. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite