Scandal la antrenamentul lui „U” Cluj. Suporterii l-au înjurat pe Marian Pană şi i-au cerut demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Pană, managerul general al Universităţii Cluj, a văzut ce înseamnă la presiunea la Universitatea, deşi nu stă pe bancă decât de două meciuri

Nemulţumiţi de jocul prestat de formaţia favorită, câteva zeci de fani au luat cu asalt tribunele de pe „Clujana” la antrenamentul din această seară. După ce l-au înjurat în permanenţă pe Marian Pană pe durata antrenamentului, spre finalul acestuia s-au adunat mai mulţi şi au cerut în cor demisia antrenorului. Unul dintre fani a luat un palton din maşină şi l-a aruncat spre tehnician, spunându-i: „Hai mă să vedem dacă te prinde paltonul, tu cu asta te lăudai”.

Apoi, Pană a acceptat o discuţie de câteva minute cu fanii, care i-au reproşat jocul catastrofal din primele două meciuri. „Bă Pană, tu nu vezi că nu jucăm nimic? Ce antrenor mare eşti tu, de unde ai venit, ai un nume în fotbalul ăsta. Du-te şi lasă-ne, nu ai ce să cauţi la un astfel de club. Ne distrugi, eşti foarte slab. Dacă mergem pe aceaşi linie şi ne umileşte CFR, îţi rup tendonul”, a tunat unul dintre aceştia.

După o discuţie relativ civilizată, Pană s-a retras în vestiar, în timp ce suporterii au continuat cu injuriile. De asemenea, de apostrofările lor nu a scăpat nici consilierul personal al patronului Florian Walter, Ioan Mărginean, care nu a fost prezent, dar nici preşedintele Cristian Barabancea, care a ascultat impasibil injuriile. Practic, Pană a primit un ultimatum din partea fanilor pentru o victorie cu Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite