Scandal la CFR Cluj! 7 jucători, la cuţite cu şefii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte fotbalişti de la CFR Cluj s-au plâns la LPF după ce clubul i-a amendat cu 25% din salarii. Comisiile le-au dat dreptate numai lui Mureşan, Piccolo şi Bud. Pe Stăncioiu, N. Claro, Amadio şi Bastos doar apelul îi mai salvează, scrie Prosport.

Decizia şefilor de a-i amenda cu până la 25% din valoarea contractelor a provocato adevărată răscoală la fosta campioană a României. Şapte dintre jucători au luat atitutudine şi au angajat un avocat din Bucureşti, care a contestat la Comisia de Disciplină a LPF decizia clubului de a-i amenda.

Miercuri a venit şi verdictul. Astfel, Mureşan, Piccolo şi Bud au scăpat de amenzi, iar clubul e obligat să le plătească în întregime salariile. Nu acelaşi răspuns a primit italianul Amadio, LPF ratificând decizia clubului, în timp ce Stăncioiu, Nuno Claro şi Bastos nu au primit încă răspuns.

De altfel, soarta ultimilor trei şi a lui Amadio e ca şi pecetluită, toţi patru urmând a se despărţi de CFR. Stăncioiu şi Amadio n-au prins lotul de Austria şi se pregătesc la Cluj cu Minteuan. Nuno Claro va fi pus pe liber la revenirea din Austria, în timp ce Bastos va fi disponibilizat şi el, deoarece nu e pe placul antrenorului Jorge Costa, mai scrie Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite