Scandal: Rapidiştii refuză să intre în cantonament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frunză, îmbrăţişat de Marcos Antonio, după unul dintre  golurile sale pentru Rapid
Frunză, îmbrăţişat de Marcos Antonio, după unul dintre golurile sale pentru Rapid

Giuleştenii susţin câte două antrenamente pe zi în această perioadă, dar refuză să se cazeze la baza de la Pro Rapid, din cauză că George Copos nu le-a achitat salariile restante

Lazăr şi compania preferă să se odihnească la ei acasă, în loc să respecte programul de odihnă stabilit de conducerea clubului. Motivul? Salariile restante. Se pare că preşedintele Dinu Gheorghe nu le-a virat banii tuturor fotbaliştilor din lot, ci doar celor care au ameninţat că vor pleca în iarnă de la echipă.

Chiar dacă nu şi-au primit salariile de 4-5 luni de zile, elevii lui Marius Şumudică s-au antrenat cu zămbetul pe buze în această dimineaţă.

Pancu s-a antrenat cu Rapid

image

Daniel Pancu a alergat cot la cot cu foştii şi viitorii săi coechipieri la antrenamentul din această dimineaţă, susţinut în incinta Stadionului Tineretului. Pancone a făcut faţă cu brio testelor fizice, în ciuda faptului că la Vaslui nu a jucat aproape deloc în turul de campionat.

Citeşte şi:

Dinu Gheorghe: "Cesinha va plăti pentru declaraţiile sale"

S-a întors Marcos Antonio, dar nu şi Rui Duarte!

Marcos Antonio a avut un program separat de restul coechipierilor la antrenamentul fizic care a început de la 10.45. Acesta a efectuat doar alergări uşoare, alături de cei patru portari, Coman, Bornescu, Straton şi Drăghia. Doar Sorin Frunză şi Rui Duarte au lipsit de la şedinţa fizică din această dimineaţă. Mijlocaşul stânga e răcit, iar Rui Duarte e nemulţumit că Dinu "Vamă" nu i-a oferit banii promişi în vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite