Scandal Gigi Becali-Dumitru Dragomir, din cauza drepturilor TV ale Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa şefului LPF, pe motiv că acesta s-ar fi înţeles deja cu o televiziune pentru vânzarea drepturilor de televizare ale Ligii 1.

După ce Dumitru Dragomir le-a trimis cluburilor de fotbal o adresă prin care le cere acestora acordul pentru a vinde pachetele rămase contra unei sume de 36 de milioane de euro, Becali l-a acuzat pe acesta că vrea să vândă fără licitaţie cele şase pachete.

Totul s-a petrecut la GSP TV, acolo unde Dragomir a spus că s-a înţeles cu o televiziune pentru a vinde pachetele. „Suntem deja înţeleşi cu cineva pentru restul pachetelor rămase nelicititate", a spus preşedintele Ligii.

Gigi Becali nu a întârziat şi i-a dat replica boss-ului LPF, acuzându-l pe acesta că s-a înţeles în stil mafiot cu Digi, precizând că el nu acceptă aşa ceva. „S-a înţeles în stil mafiot cu DigiSport, după ce a făcut blat de la început cu Consiliul Concurenţei şi cu toate televiziunile. Adică noi am vândut 3 pachete cu 36 de milioane de euro şi el vrea acum să ia 36 de milioane pentru toate celelalte la Digi? Eu nu sunt prostul lor, eu i-am spus că nu accept aşa ceva", a declarat Becali.

„Mitică de la Ligă" nu a rămas fără replică şi a spus că acuzele lui Becali sunt nefondate. „N-am nici o intelegere cu nimeni. Veneau toti neica-nimeni si dadeau cite 4, 7 sau 9 milioane de euro. Cei de la DigiSport ne-au propus 27 de milioane de euro pentru restul pachetelor, dar n-am zis ca ne-am inteles cu ei. Inca suntem in negocieri. Să le vândă Gigi şi tot ce e peste 40 de milioane, sunt banii lui", a încheiat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite