Scandal în Bănie: Florin Costea a fugit iar din cantonament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea a fugit iarăşi din cantonamentul echipei patronata de Adrian Mititelu. Acesta din urmă îl acuză pe Ioan Becali că îi instigă pe jucători să părăsească formaţia.

"Giovani mi-a sunat jucătorii înainte de meciul cu Dinamo. Mi-a instigat doi jucători să plece de la echipă, Florin Costea şi Mihai Costea, şi m-a ameninţat că o să iau 6 de la Dinamo. Mi-a mai zis  că o să-mi ia toţi jucătorii cu japca, a aranjat cu Liga. Florin Costea mi-a dat un mesaj şi mi-a spus că îmi bat joc de el. El a plecat din cantonament după ce i-am luat apărarea în faţa tuturor antrenorilor", a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

Florin a fugit imediat din cantonamet în timp ce Mihai Costea a fost oprit de Gigi Becali care i-a transmis că dacă pleacă din cantonament nu-l mai ia la Steaua.  "Am nevoie să stai acolo şi să baţi Dinamo că suntem în luptă directă cu ei", i-ar fi spus Gigi Becali.

Fraţii Costea au mai părăsit o dată cantonamentul Universităţii Craiova, la sfârşitul lunii aprilie 2011, după ce au aflat că nu au fost titularizaţi în partida cu FC Braşov. Ei au revenit după patru zile la lot!

Universitatea Craiova va întâlni echipa Dinamo, luni, 9 mai, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite