Săvulescu: "Oţelul nu are individualităţi, dar va juca în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele delegat al lui Dinamo, Dragoş Săvulescu, a vorbit despre planurile de viitor ale "cîinilor, care iau modelul campioanei Oţelul Galaţi pentru a reuşi să ia titlul, după o pauză de 4 ani.

"Este nevoie să avem un lot cît mai puternic. Cum văd eu lucrurile acum, lotul este unul bun, urmează să dovedească asta jucătorii. Opinia mea este că va trebui să îl completăm şi să dublăm posturile. Dar tind să cred că avem un lot competitiv.

Jucătorii au valoare, dar este esenţial ca echipa să aibă valoare. Trebuie să fim foarte atenţi să închegăm o echipă. Eu nu cunosc mari individualităţi de la Oţelul, dar văd o echipă care a ajuns în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să învăţăm de la ei, cred că Liviu Ciobotariu a făcut deja asta", a spus Dragoş Săvulescu în cadrul emisiunii "Versus", conform gsp.

Următorul meci al lui Dinamo se va disputa joi, în manşa secundă a turului trei preliminar din Europa League, contra croaţilor de la NK Varazdin, cu începere de la ora 18:00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur, cele două formaţii au remizat în "Ştefan cel Mare", scor 2-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite