Săvulescu: "Borcea nu se mai poate stăpâni. S-a ajuns la ură şi a explodat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Săvulescu
Dragoş Săvulescu

Acţionarul dinamoviştilor, Dragoş Săvulescu, i-a răspuns lui Cristi Borcea după ce acesta din urmă l-a atacat, considerându-l incapabil să conducă un club ca cel din Ştefan cel Mare.

"Am înţeles, Cristi Borcea e foarte supărat, frustrat. Nu se poate simţi în elementul lui când azi, la Dinamo, lucrurile s-au aşezat pe un alt făgaş. Când deciziile sunt luate de un Consililu de Administraţie, de o majoritate. Nu decide o singură persoană. E un lucru care s-a schimbat la Dinamo.

Când Borcea era preşedinte delegat el decidea de unul singur. Preşedintele CA a lăsat delegare de semnătură lui Cristi, el tăia şi spânzura. Probabil că până la un punct era bine, pentru că eram 10 acţionari la un moment dat. Cristi, obişnuit să decidă peste capul oricui, nu s-a putut obişnui cu această schimbare la nivelul acţionariatului. S-a ajuns la ură şi a explodat. L-am considerat mult timp prieten pe Borcea, dar am văzut că nu se mai poate stăpâni.

Erau multe minusuri, multe scăpări. Azi, discutăm de programarea cheluielilor, de management, se acordă o mai mare atenţie din punct de vedere al fiscalităţii, nu se mai fac lucrurile pe genunchi şi pe criterii de emoţie. Se făceau neprofesionist pe vremuri lucrurile.

Mă acuză că nu am rezolvat cu Liviu Ganea. Păi nici el n-a făcut-o. Se urmăreşte discreditarea mea prin anumite minciuni sfruntate şi el vrea să iasă în evidenţă ca marele salvator al lui Dinamo. Patronul Stelei face ce spune finu' Borcea. Vedeţi acele aberaţii că m-a prins soţia în pat cu nu ştiu cine, că sunt falit. Aceste declaraţii ale lui Becali sunt alimentate de Cristi Borcea.

Eu am discutat pentru Strătilă cu patronul Ioan Niculae înainte de Revelion, iar ieri am închis eu tranzacţia. Cum poate să vină Cristi Borcea să spună că a înroşit el telefoanele. Asta este culmea tupeului! Se bătea ieri cu pumnul în piept că a rezolvat el transferul. Nu s-a semnat cu Alex Curtean nici în acets moment!", a spus Dragoş Săvulescu la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite