Săvulescu: "Borcea a înţeles greşit o declaraţie a mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele delegat al FC Dinamo, Dragoş Săvulescu, a declarat că acţionarul Cristi Borcea, care a spus despre el că nu este mandatat să vorbească despre jucători şi antrenori, a avut o reacţie emoţională după ce a înţeles greşit o declaraţie a sa.

"A fost reacţie emoţională a domnului Borcea, pe care eu am tratat-o ca atare. Am discutat mai apoi cu dânsul şi mi-am dat seama de faptul că a fost o reacţie emoţională şi nimic mai mult. De departe declaraţiile pot fi interpretate şi iese cu totul altceva. Din păcate nu a existat înaintea reacţiei lui o comunicare între noi. Poate că e şi vina lui că s-a pripit un pic, dar v-am spus, e vorba de o interpretare a declaraţiilor mele. Presa uneori speculează şi el înţelesese că eu aş fi declarat că domnul Ciobotariu nu mai este antrenorul lui Dinamo sau ceva de genul ăsta. Nici vorbă de aşa ceva", a spus Săvulescu.

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat, luni, la Sport.ro, că preşedintele delegat Dragoş Săvulescu nu este mandatat să vorbească despre jucătorii şi antrenorii echipei, singurul care o poate face fiind administratorul delegat Cornel Dinu. Întrebat dacă este adevărată afirmaţia altui acţionar, Dragoş Săvulescu, potrivit căreia Liviu Ciobotariu nu este confirmat pentru postul de antrenor la Dinamo, Borcea a răspuns: "Nu s-a discutat de înlocuirea lui Liviu Ciobotariu. Cel care decide este Cornel Dinu, este şi acţionar... Nu este mandatat Dragoş Săvulescu să vorbească de jucători sau de antrenorul lui Dinamo. Scurt! Cel care vorbeşte este Cornel Dinu. I-am mai transmis de vreo două ori (n.r. - lui Săvulescu), dar îi transmit şi public, ca să înţeleagă".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite