Săpunaru a dat Rapidul în judecată la FIFA ca să-şi ia banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săpunaru (stânga) a fost „ars“ de Rapid
Săpunaru (stânga) a fost „ars“ de Rapid

Cristi Săpunaru salvează Rapidul! În vară, giuleştenii vor încasa 2,5 milioane de euro de la Porto în contul transferului fundaşului în Portugalia. Drept “mulţumire”, internaţionalul român este, pur şi simplu, umilit de patronul clubului.

Ce s-a întâmplat? Suspendat în Portugalia după o altercaţie cu un paznic, "Săpun" a revenit în iarna trecută la Rapid sub formă de împrumut. Copos s-a obligat să-i achite fotbalistului jumătate din contractul pe care acesta îl are la Porto.

Numai că apărătorul a plecat din Giuleşti de-a dreptul revoltat. La finalul returului, Săpunaru s-a întors în Portugalia fără ca finanţatorul Rapidului să-i plătească integral salariile! Jucătorul mai are de primit şi acum de la Copos 16.000 de euro, sumă pentru care fotbalistul lui Porto se judecă la FIFA cu Rapid.

Zgârcenia lui Copos e de-a dreptul şocantă, în condiţiile în care "Săpun" i-a adus deja 3,5 milioane de euro în conturi, iar totalul va ajunge la 6 milioane de euro, după ce oficialii de la Porto vor vira şi restul banilor în conturile românilor în vară. Acest lucru a fost confirmat şi de impresarul lui Săpunaru, Victor Becali:

„Cred că FC Porto va cumpăra de la Rapid şi restul de 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Cristi a fost titular meci de meci, semn că antrenorul îl place şi de aceea negocierile trebuie să avanseze. Din câte ştiu, e o diferenţă minimă care împiedică încheierea acestui proces".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite