Săpunaru, suspendat 6 luni în Portugalia! "Nu joacă nici la Rapid!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Sapunaru
Cristi Sapunaru

Cristi Săpunaru a primit o pedeapsă incredibilă: şase luni de suspendare după ce a lovit un reprezentant al forţelor de ordine la meciul Porto - Benfica. Acesta nu are drept de joc nici în România

Săpunaru şi Hulk au primit 6 şi, respectiv 4 luni de suspendare din partea Ligii Portugheze de Fotbal, în urma incidentelor de la finalul partidei dintre FC Porto şi Benfica.

Atunci, cei doi jucători ai lui FC Porto au avut o altercaţie în tunelul spre vestiare cu oamenii de ordine, lovindu-l pe unul dintre aceştia. Imaginile înregistrate de camerele de luat vederi au confirmat incidentul, astfel că cei doi jucători au fost suspendaţi.

Pedeapsa a intrat în vigoare pe 22 decembrie, dar Săpunaru şi colegul său pot face apel.

Mircea Cezar Ionescu a declarat pentru www.prosport.ro: "Rapid a înregistrat azi contractul lui Săpunaru, dar înainte să o facă le-am spus că jucătorul nu va avea drept de joc! Ei au spus că e Ok şi că îl transferă chiar şi aşa! Atunci s-a eliberat şi un act certificator şi lucrurile sunt clare: Săpunaru nu poate juca în Liga 1 ! Pe ce se bazează cei de la Rapid şi ce vor să facă în continuare nu mai e problema noastră!"

Copos: "Dacă decizia rămâne, Cristi revine la Porto!"

George Copos aşteaptă ca după ce Porto va face apel la decizie, Săpunaru să primească o pedeapsă mai blândă. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Săpunaru va reveni în Portugalia. "Aşteptăm şi decizia FIFA. Am stabilit cu FC Porto că Săpunaru va reveni la Rapid, doar dacă are drept de joc", spune Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite