Săpunaru s-a înţeles cu Paok?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Săpunaru
Cristian Săpunaru

George Copos speră să facă un alt transfer profitabil în această pauză de iarnă. Patronul din Giuleşti vrea să-l împrumute pe Săpunaru până în vară. Pe fir a intrat însă şi Paok Salonic, al cărui antrenor, Manuel Fernandes da Costa, se află în relaţii excelente cu clubul din ţara sa natală.

Cristian Săpunaru fundaşul lui FC Porto, a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată în urmă cu o lună, când el şi brazilianul Hulk au agresat un steward la meciul cu Benfica Lisabona. Dacă va fi găsit vinovat, fundaşul nostru va avea interdicţie doar în campionatul portughez, astfel că echipa de pe „Dragao” este decisă să-l împrumute în străinătate pentru ca românul să aibă meciuri în picioare.

„Săpun” îşi doreşte să se întoarcă „acasă”, iar George Copos se bazează pe această dorinţă a fotbalistului. În schimb, clubul lusitan nu ar fi de acord ca fundaşul să meargă oriunde, ci la o echipă care i-ar putea acoperi măcar o parte din salariu.

Paok are prima şansă

Paok Salonic, gruparea renumită din campionatul elen pentru suporterii ei fanatici, se află în discuţii serioase cu FC Porto. De acest transfer s-a ocupat personal antrenorul lui Paok, Manuel Fernandes da Costa, care a antrenat pe FC Porto între sezoanele 1998-2001 şi se află în continuare în relaţii excelente.

Porumboiu: „Săpunaru mi-a promis că vine la Vaslui”

Patronul moldovenilor Adrian Porumboiu ne-a mărturisit că se află în discuţii cu jucătorul de aproape o lună. „De când a avut acea problemă indisciplinară şi a fost suspendat pe o perioadă determinată de Porto, noi am luat legătura cu el. Mi-a promis că vine la Vaslui dacă nu semnează afară. Portughezii vor să-l dea în Spania sau în Franţa, iar aici intervine cea mai mare problemă”, ne-a mărturisit fostul mare arbitru internaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite